PLASMA RIC EN PLAQUETES

Plasma ric en plaquetes contra les arrugues, l’envelliment de la pell i la caiguda del cabell.

El plasma ric en plaquetes és un derivat de la nostra sang que conté gran quantitat de factors de creixement. Aquests factors posseeixen una potent acció regeneradora sobre els teixits. Afavoreix la formació de col·lagen, dels vasos sanguinis i la reparació dels teixits, allí on s’injecten.

S’obtenen mitjançant una extracció de sang, igual que per a una analítica normal, s’activen i s’injecten mitjançant la tècnica de mesoteràpia.

S’utilitzen en el tractament de l’envelliment de la pell i les arrugues. Estimulen directament la formació del propi col·lagen, millorant la textura, la consistència i la vascularització. És per això que rejoveneixen. Són el complement ideal en el manteniment d’una pell jove.

Els factors de creixement s’utilitzen també per accelerar la cicatrització de les ferides i per al tractament de la caiguda i la regeneració del cabell.

És un tractament especialment efectiu quan el pacient encara és jove i té una major capacitat de resposta. Compleix la doble funció de prevenir i corregir, actuant sobre l’aspecte de la pell en general, i en particular sobre l’aparició de les arrugues.