PEELINGS AMB MÉS RESULTAT

Les noves combinacions maximitzen els resultats i minimitzen els efectes adversos.

La exfoliació química de la pell s'indica per aconseguir canvis en la textura de la pell , tractar taques , arrugues fines , porus dilatats , i cicatrius.

Els peelings químics poden ser utilitzats en les arrugues ocasionades pel sol i el pas dels anys.
En aquests casos s'obtenen molt bons resultats amb àcid retinoic en crema o solució en concentracions que van del 3 al 5%.
Aquests peelings són útils per millorar arrugues superficials i modificar l'aspecte mat o opac de la pell. Quan les arrugues són més profundes es combinen amb substàncies de farciment com el àcid hialurònic que atorga volum i hidrata la pell. Per millorar les arrugues d'expressió de celles, front o potes de gall s'indica l'aplicació de toxina botulínica (Botox ®).

Els peelings també són útils per millorar l'excés de grasitud ( seborrea ) i porus dilatats, així com certs tipus d'acne.

Per tractar les marques i cicatrius ocasionades per l'acne poden indicar peeling amb tricloroacètic, sempre tenint en compte el tipus de pell. Solen combinar-se amb farcits de les cicatrius i microdermoabrasions.

És important destacar que per augmentar l'efectivitat del peeling, en ocasions, es realitza prèviament una microdermoabrasió amb punta de diamants, el ("Microdermopeel").