IPL y Laser

Depilació làser
La depilació làser és una tècnica depilatòria duradora i efectiva segons el tipus de pell que té el pacient

Tractament
Consisteix en anar passant la punta del làser amb el vidre de safir refrigerat a 4ºC sobre la pell de la zona a tractar. L’avantatge d’aquest sistema de refredament actiu ”Chilltip” fa que la calor produïda pel làser no arribi a la superfície de la pell evitant efectes secundaris, ja que refreda abans, durant i després del pols.

El tractament sempre el realitza un professional especialitzat i amb gran experiència , que marca les pautes a seguir al pacient, realitzant un seguiment personalitzat de cada tractament.

Resultats
Depèn de dos factors tècnics molt importants: que el làser disposi d’una longitud d’ona idònia, i per tant, efectiva i d’un sistema de refredament que protegeixi la pell. La comunitat científica internacional valora el làser de díode com el millor làser per depilar per diferents motius:
1. Resultats permanents en poques sessions.
2. Menor risc d’efectes secundaris pel seu sistema de refredament únic.
3. Una única sessió cada 2 mesos.

La majoria dels entesos en depilació làser consideren que els millors làsers són el Alexandrita, el díode, i d’altra banda la fotodepilació per llum polsada. Si tens la combinació és ideal per a realitzar la depilació làser. La tecnologia làser avança a un ritme ràpid pel que pot arribar a ser eficaç en la pell fosca.

Llum Intensa Polsada · IPL
Els làsers de llum polsada IPL intensa s'han convertit en la tècnica de rejoveniment més popular del moment

Què és IPL?
La llum intensa polsada o IPL (de l'anglès "llum polsada intensa") elimina els anys, l'estrès, sobretot al coll, a l'escot i fins i tot a les mans.

La llum intensa polsada emet una banda ampla de llum que permet tractar diversos objectius a la vegada: taques pigmentades, venetes o textura cutània rugosa i així millorar globalment la qualitat de la pell en estimular la formació de col·lagen. L'energia de la llum actua en les capes més profundes per millorar gradualment la tonalitat i textura de la pell, a eliminar les taques, vermellors, porus dilatats, arrugues fines i donar lluminositat.

Tractament
El Tractament s'ha d'iniciar amb la pell perfectament neta. Es realitza utilitzant gel sense fred sobre la zona de que permet la transmissió de l'energia de la llum i del sistema de refredament que protegeix les capes més superficials de la pell. Després del tractament, el pacient pot maquillar-se i incorporar-se a la seva vida normal.

Resultats
Els resultats són efectius des de la primera sessió. Es necessiten entre 3 i 5 sessions. Les millores si perceben de manera progressiva. En el lloc d'imprimació, desapareixen les taques i vermellors i així la pell va recuperant el to molt més uniforme. A mesura que avança el tractament es va notant una millora general de la qualitat de la pell desitjada.